POZVÁNKA NA VÁNOČNÍ OTUŽILECKÝ SVÁTEK

OZP - hlavní partnerI. plavecký klub otužilců Praha Vás srdečně zve na 67. ročník vánoční plavecké soutěže ve Vltavě – Memoriál Alfreda Nikodéma.
Tato nejstarší a nejznámější otužilecká akce se uskuteční ve čtvrtek 26. prosince 2013, na druhý svátek vánoční, v 11 hodin ve Vltavě u Národního divadla v Praze.

Memoriál Alfreda Nikodéma poplavou otužilci z České republiky, Slovenské republiky, Polska, Itálie, Anglie a Spolkové republiky Německo. Trať povede napříč Vltavou mezi Střeleckým a Slovanským ostrovem, u jehož břehu budou start i cíl.

Hlavním partnerem letošního ročníku je Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví.

„Oborová zdravotní pojišťovna stojí při svých klientech v horku i mrazu. Zajímá se o to, jak se lidé starají o své zdraví a proto se stala hlavním partnerem memoriálu. OZP je tu víc než 20 let a přeje všem přátelům zdravého pohybu hodně zdaru.“

Akce se koná s přispěním společností SUPTel a.s., BYTOSTAV s.r.o., Magistrátu hlavního města Prahy a Městské části Praha 1, která je spolupořadatelem akce.

Po loňské úspěšné premiéře i letos pořadatelé vkládají do pořadu akce vloženou soutěž „O pohár starosty Městské části Praha 1“, kterou vyhraje družstvo složené ze tří nejlépe umístěných plavců jednotlivých zúčastněných klubů. Loňské prvenství obhajují plavci FIDES Brno.

Bližší informace, zejména pro aktivní účastníky, v rozpisu soutěže viz odkaz:
Rozpis soutěže (dokument MS Word)


vcelistraz
Křest otužilců: Přijďte se také podívat v neděli 5. 1. 2014 v 10:30 hodin na tradiční Křest otužilců ve Vltavě v Praze-Braníku, v rameni Vltavy vedle kempinku Kotva (stanice Nádraží Braník tramvají č. 3, 16, 17, 21).

Odkazy na partnery 67. ročníku Memoriálu Alfreda Nikodéma:
www.ozp.cz
www.praha1.cz
www.suptel.cz/indexs.php
www.praha.eu
www.bytostav.eu
www.vcelistraz.cz

2 komentářů do diskuze k příspěvku
„POZVÁNKA NA VÁNOČNÍ OTUŽILECKÝ SVÁTEK“

  1. Venca napsal:

    Moc se tesim a verim, ze to bude povedena akce.

  2. Venca napsal:

    Akce byla super a pro me nezapomenutelny zazitek.